”stora lilla tjejen”

BVC-kontrollerna är en gång i månaden men tiden går fort mellan gångerna. I veckan var Jesper med och vi gissade på hur mycket hon vägde.. min gissning låg på 6125g och vågen pendlade mellan det och 6120g. Nu väger hon 6120g och är 61,5cm. Kläderna i storlek 56 är numera för små så vi hoppas att tomten kommer med lite nytt. Det är lite sorgligt att packa undan kläder men och andra sidan har all tid sin sak. I byxor är vi redan uppe på storlek 68 och body 62.. Jag minns det som igår när vi satt i BB-sängen och skulle klä på Ines första gången, jag blev så förvånad över att hon nästan drunknade i storlek 50.

Ines har växt och jag har inte riktigt varit med och tittat över vad som finns i garderoben. Den här ursöta klänningen är nästan för liten nu och jag har inte ens använt den.. så tråkigt att lägga undan en sån’ fin klänning när jag bara har testat den. Jag får passa på att klä upp lillskruttan i jul.
1
Jag vet själv att jag tyckte att det var tjatigt att läsa och höra om när andra föräldrar skrev att ”barn växer så de knakar” och ”stora lilla tjejen” men det är verkligen uttryck som passar. Allting går så himla fort och det är fortfarande svårt att ta in.♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.