Tre mot en

Min nystart känns väldigt bra och jag siktar framåt. Jag var lite orolig att jag skulle dippa direkt när barnen kom hem men jag måste hela tiden påminna mig själv om att ta EN dag i taget. Stund för stund.

​Efter några veckors ledighet har vi välkomnat vardagslivet igen. För min del har det inte varit någon mjukstart direkt men det känns bra såhär långt. Både igår idag och har jag haft saker inplanerade så imorgon hoppas jag att jag får lite sovmorgon men det är upp till Ester.

mammablogg
Selfiespegeln är på plats och det är fler än jag som gillar den.. I den här familjen har vi lite problem med vilken nivå spegeln ska hänga. Jag med mina 1,58 och Jesper med sina 1,87. Tre korta mot en lång, beslutet kändes inte svårt att ta, trots lite sura miner hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.