Under ytan

Jag är verkligen tacksam över att vi fick en plats och fick chansen att vara med på babysim för det har varit väldigt roligt. Det börjar dock lida mot slutet nu och det känns lite tråkigt. Förhoppningsvis har vi en varm sommar framför oss med mycket plask och lek vid vattnet. I höst kanske vi fortsätter med babysimmet, vi får se.

Jag tycker att det har känts tryggt att ha någon att luta sig mot de första gångerna i badet. Det har känts tryggt att vi har fått information och instruktioner vecka för vecka, i början var jag väldigt försiktig och lite osäker men nu är det bara bada på. :-) De senaste veckorna har vi fått testa på att dyka med våra barn och jag tycker verkligen att det är så himla fascinerande! Ines simmar under vattnet och kommer upp helt oberörd.. som en liten fisk. :-D
babysim
En helt underbar bild när Ines dyker.

Ina & Björn var snälla och lånade ut sin kamera som kan ta undervattensbilder och till min stora glädje fick vi en bra bild. Det känns roligt att se hennes reaktion under ytan och jag tycker hon ser ganska nöjd ut. Nästa vecka är det sista gången och då hoppas jag att Jesper har chans att följa med också.♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.