undersökning bokad

Ines vakande vid sextiden men låg snällt i sin säng och pratade med kaninen en timme. Tacksam. Jag vaknade nämligen med huvudvärk idag igen. Antingen har jag någon skit i kroppen igen för jag känner mig ovanligt trött eller så är det synen det är fel på. Jag har haft återkommande huvudvärk i fem dagar nu. Optikern har sagt att jag inte kommer se utan glasögon när jag är trettio men jag hoppas att han har fel.

Nu har jag i alla fall bokat en undersökning men jag står i valet och kvalet ifall jag vill ha linser eller glasögon. Jag slarvade oerhört mycket förra gången när jag köpte glasögon, jag vande mig aldrig och såg bågen hela tiden. Jag känner mig inte som en glasögonmänniska och tycker att de mest är i vägen men även om jag väljer linser kan det vara skönt att ha bågar att komplettera med.1
Ines har suttit i sängen med två kvitton(som adderades väldigt fort) i över en halvtimme. Hon är hur söt som helst när hon sitter i sin egna lilla värld.♥ Så länge hon har nappen i går det bra för annars hittar man allt papper i munnen. :-D Leksaker är ofta överskattat och det vi sysslar med är mycket roligare. Våra telefoner är hon helt tokig i och dyker efter dem så fort hon har chansen. Jag har inte mycket kött på benen när det kommer till vad som är farligt och inte men efter informationen på öppna förskolan undviker både jag och Jesper att ge teknikprylar till henne.

2 thoughts on “undersökning bokad

  1. Min man har glasögon och tycker det är helt värdelöst med en liten. Vår son gör inget annat än försöker ta glasögone från honom!=)

    1. Haha jag har har faktiskt tänkt den tanken också. Kanske inte det smidigaste med glasögon och småbarn. jag tycker det räcker när hon drar mig i håret ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.