Äntligen en skrivstund, utflykt till Uvaberget och små skogsmullar

Åhhhh. Det har gått över två veckor sedan jag bloggade senast och jag saknar det verkligen. Jag har velat blogga så många gånger men ork och tid har inte funnits. Har inte ens orkat svara och läsa kommentarer förlåt. Blir så glad när jag får kommentarer så jag ska svara på alla snart.  Jag har massa bilder på lager, vi har gjort utflykter, Ester har börjat förskolan, jag har fotat en förlossning!!! (fick en rysning när jag skrev det) men samtidigt plågas jag av en trötthet att jag tänker en gång om dagen att det hade varit skönt att dö för att få vila en stund. Inget allvarligt men tanken ploppar upp. Ibland är det så illa att jag sover till 11, äter frukost och är så energilös att jag somnar igen..

Tänkte bjuda på bilder från gårdagen när vi åkte till Uvaberget i Tenhult. Jag älskar att vara ute i skogen och blir smittad av skogens lugn. Barnen har helt klart hakat på mig och tycker om att vara ute. Där blir de aldrig rastlösa. Jag har en app som heter Naturkarta där jag hittar massa fina platser som jag vill åka till. Tips!


Finaste tjejerna, lika men ändå så otroligt olika. Här på berget satt vi bland myror och fikade. Kanske inte den mest ultimata platsen med småbarn eftersom det inte var några staket. Ingen lugn och ro direkt.
Men fint va’re. Älskar platser som dessa, kan verkligen koppla bort jobbiga känslor som skaver.

Besvikelsen när man inte får dricka först.. hehe små barn små bekymmer.

Jag tänkte mig en fin syskonbild för nu var det längesedan jag fick en bra bild på tjejerna tillsammans. Det är INTE lätt att för det första få dem att sitta still, titta in i kameran och samtidigt vara hyfsat glada. Ester ville inte sitta kvar så jag får testa snart igen. Älskar dock bilden! Glada pluttar som skrattar åt sin pappa.
Tycker det är så fint när hon går i skogen. Hon går i sin egna värld, pratar med sig själv och ser söt och liten ut bland alla träd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.