Vänt sig från rygg till mage

Nu har det hänt. I fredags morse var Ines på strålande humör och jag likaså trots att jag vaknade omänskligt tidigt. Vi sjöng och pratade medan jag åt frukost, sedan fick hon äta, spy, bajsa och bada(mer toppen kan ju inte livet bli) och efter badet la jag henne på en handduk på skötbordet och då hände det. Ines låg på rygg och rullade över till mage helt själv! Armen låg lite i vägen så hon blev lite irriterad men till slut kom hon över och jag applåderade och tjoade. Ines förstod inte så mycket men för mig var det stort.

Det är synd att man blir så blind, jag förstår att våra släktingar ser mer skillnad än vad vi gör.. Jag måste verkligen jämföra med bilder för att förstå hur liten hon har varit. Däremot kommer jag ihåg hur lätt hon har varit, innan var det inga problem att hålla henne längre stunder och bära runt på henne, nu blir mina stackars otränade armar trötta ganska fort.. Hon väger lite drygt sex kilo och mer ska det bli så snart får jag sätta igång med träningen. Hujedamej, hur ska det gå?
1
Precis vänt sig från rygg till mage

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.