Världens snällaste bror

Scheelegatan

Här hemma på Scheelegatan är det mest en röra, bestående av kartonger, sladdar, datorer och så vi. Ni vet det här underbara sambolivet då man njuter av varandra varje dag och gör inget annat än pussas och är alldeles kära.

Vi sitter vid varsin dator, eller ja som ni ser har jag två. Idag hämtade jag ut ett paket på posten som visade sig vara en splitter ny dator. Snacka om chockerande men glädjande överraskning! Det är inte varje dag man får ett sms om att man har ett paket att hämta ut och så får man en dator. Min låter ”gamla” låter mer eller mindre som en motorsåg så min kära broder hade beställt en ny åt mig.. Så omtänksamt och snällt. Jag ler från öra till öra.

Jesper fick hem sin nya dator i måndags, så ja. Sambolivet är bra ändå. Vi växlar lite ögonkontakt då och då he’he

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.