Vårt första bad

Helgen går alldeles för fort men det gör i och för sig vardagen också. Jag tycker det känns som att det är två månader kvar till december men i veckan ska vi handla gran. Jag får leta fram julkänslorna i samband när vi klär granen och pyntar här hemma. Hoppas snön kommer snart också, då blir allt lite mysigare och dessutom får jag inviga min nya älskling.

Idag började jag och Ines dagen med att ta en skön skogspromenad och sedan har vi tillbringat resten av söndagen på ett 50-årskalas. Vi åkte hemåt ganska skapligt och det är alltid skönt att ha lite tid här hemma på söndagskvällen. Vi har haft en väldigt mysig kväll. Ätit kvällsmat i soffan, tittat på teve, jag har fått massage och badat(!). Jag älskar att bada, speciellt på vinterhalvåret men nu efter graviditeten har jag inte badat alls med tanke på att jag inte har varit på efterkontroll än men äh, vad kan hända? Jag kan ju knappast bli dödssjuk så idag badade jag och Ines första gången tillsammans. Hur mysigt som helst! Min lilla groda!

Nu ska vi sova så vi orkar upp imorgon. Då väntar babymassage, mycket spännande!3 1 2 4
Mys i soffan för nästan exakt 2 månader sedan.. lilla pluttan.

2 thoughts on “Vårt första bad

  1. Vad fina ni är tillsammans :) vad jobbade du med innan du gick på mammaledigt? Jobbade du heltid? Om du inte jobbade heltid, hur mycket jobbade du och vad resulterar det i för mammapeng?
    Fick nyss veta att jag är gravid men jobbar endast halvtid så är lite orolig ang ekonomin :)

    1. Jag jobbar som butikssäljare, också på halvtid. Hur mycket pengar du får beror på hur mycket du tjänar ifall du har jobbat i ett år eller mer. Det beror också på hur många dagar/vecka du väljer. Jag har valt att bara ha 3 dagar i veckan för att jag ska kunna vara hemma längre – men om du väljer att ta 7 dagar i veckan får du förstås en större klumpsumma den månaden. Tycker inte att det är några problem alls med ekonomin, det är klart att det inte blir några utlandsresor men det kunde jag ju räkna ut innan. ;-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.